Termeni si conditii

Athivoli.ro este un site administrat de firma SC ATHIVOLI TOP SRL,persoana juridica cu sediul in Bucuresti,Bdul 1 Decembrie 1918 nr 29C bl PM 80,ap.21,sect.3, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/358/13.01.2016, CUI 35407164. Navigarea pe site-ul www.athivoli.ro urmata de comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice client. O comanda confirmata de catre vanzator,de face numai dupa ce clientul este de acord cu termenii si conditiile.Acceptarea termenilor si conditiilor echivaleaza cu acceptarea unui contract iar, in caz de neintelegeri intre athivoli.ro si client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul comenzii. In calitate de proprietar si administrator al site-ului www.athivoli.ro , ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Din aceasta cauza, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pentru care v-ati dat acordul sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.athivoli.ro imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea SC ATHIVOLI TOP SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industrial. Folosirea fara acordul S.C ATHIVOLI TOP SRL a oricarui element mentionat este interzisa si se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Politica de confidentialitate a datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de ATHIVOLI TOP SRL exclusiv in scopul declarat al site-ului. Clientul nu e obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul acestuia face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Prin furnizarea adresei de email pe site-ul www.athivoli.ro clientul isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele sale cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii SC ATHIVOLI TOP SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Toti cei care au furnizat adresa de e-mail in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Datele cu caracter personal sunt stocate electronic in momentul in care clientul isi face cont in magazinul virtual pentru a putea comanda si eventual pentru a putea primi informatii despre promotii si noutati.Aceste date vor fi in posesia noastra atata timp cat clientul isi pastreaza contul , firma noastra garantand confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul firmei SC ATHIVOLI TOP SRL din Bucuresti, Bld. 1 Decembrie 1918 nr.29C, bl.PM80, ap.21,sect.3,sau la adresa de e-mail info@athivoli.ro. Firma ATHIVOLI TOP SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit. Datele clientului nu vor fi transferate in strainatate. In urma stergerii contului clientului, datele vor fi transformate din date cu caracter personal, in date in date anonime si vor fi prelucrate in date statistice interne, pe toata durata existentei societatii. Terţii care au acces la datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra sunt: companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing.

Returnarea produselor

Conform OUG 34/2014 consumatorul are dreptul sa returneze produsele achizitionate in termen de 30 zile calendaristice de la primirea coletului, prin notificarea in scris a comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati dar cu invocarea unui motiv. Numai notificarile scrise si trimise la adresa de e-mail info@athivoli.ro ,ori la adresa din Bld. 1 Decembrie 1918 nr.29C, bl.PM80, ap.21,sect.3, Bucuresti, vor fi luate in considerare. Clientii pot returna produsele cumparate numai in ambalajul original, intacte, sub angajamentul scris ca nu au intervenit in nici un fel asupra produsului returnat. SC ATHIVOLI TOP SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile calendaristice de la data returnarii produselor,mai putin cheltuielile de transport care vor fi suportate de catre cumparator.

Limitarea raspunderii

SC ATHIVOLI TOP SRL nu garanteaza ca serverele pe care este gazduit site-ul, sau e-mailurile trimise de la athivoli.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Clientull foloseste site-ul pe riscul propriu, athivoli.ro nefiind raspunzator pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea site-ului, sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Toate informatiile referitoare la produsele din site,au un caracter informativ si nu pot inlocui medicamentatia prescrisa de personalul medical autorizat. Athivoli.ro nu-si asuma responsabilitarea si nu poate fi facuta vinovata pentru efectele de orice natura pe care le-ar putea avea produsele comercializate, in situația în care aceste produse sunt consumate dupa expirarea perioadei de garantie, sau sunt pastrate in condiții improprii naturii lor si/sau specificatiilor producatorilor/distribuitorilor, sau sunt consumate in combinatie cu alte produse daunatoare. Deasemenea, athivoli.ro nu se face vinovata de parerile,comentatiile celor ce viziteaza site-ul,care poate sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, sau poate sa contina un limbaj obscen, amenintator, defaimator, sau sa incalce drepturile de proprietate intelectuala,dar isi rezerva dreptul de a sterge astfel de continuturi de pe site. Athivoli.ro nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail,mesaje sau vor transmite comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati.

Garantii

Produsele comercializate de ATHIVOLI TOP SRL nu sunt contrafacute, ci sunt conforme cu legislatiea in vigoare si politicile comerciale ale producatorilor/distribuitorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. Pentru a putea achizitiona produsele noastre, dumneavoastra/clientul trebuie sa faceti un cont de utilizator(username si parola)si sa va logati. Navigati pe site adugand tot ceea de doriti prin optiunea “adauga in cos” dupa care apasati finalizare comanda. Pentru acesta vor fi necesare campurile ce ofera informatii despre nume, adresa unde se face livrarea, telefon adresa de email,,despre felul in care se va face facturarea(persoana fizica ,pfa sau persoana juridical)felul in care doriti sa se faca plata si plasarea comenzii, dupa acceptarea termenilor si conditiilor. Dupa apasarea butonului "Trimite comanda" produsele, adresa de livrare si modalitatea de plata sunt verificate. Daca toate datele sunt corecte, comanda urmeaza sa fie procesata de catre operatorii nostri. In cazul platii prin card bancar, veti fi directionat in fereastra de plata unde veti efectua tranzactia in conditii de maxima siguranta. Odata trimisa comanda, veti primi un mail pe adresa trecuta in profilul de utilizator (care cuprinde confirmarea comenzii dumneavoastra, preturile produselor comandate si detaliile privind livrarea). De asemenea, un reprezentant va va contacta prin e-mail in cel mai scurt timp pentru validarea finala a comenzii.

Plata

Athivoli.ro va pune la dispozitie 3 posibilitati de plata:

  1. Plata ramburs la primirea coletului, prin intermediul angajatilor nostrii sau a personalului de curierat.
  2. Plata online prin card PayU- modalitate va permite achizitionarea produselor noastre in deplina siguranta, tranzactiile realizandu-se in conditii de maxima siguranta, prin intermediul www.euplatesc.ro. SC ATHIVOLI TOP SRL nu solicita si nu stocheaza nici un detaliu referitor la cardul dumneavoastra.
  3. Plata in avans prin op/depunere in cont RO83INGB0000999906278324 – Firma noastra emite o factura proforma care se va transmite la adresa de e-mail comunicata de catre cumparator. Dupa efectuarea platii, comanda va fi livrata la adresa dvs.

Modalitatea de transport

Prin intermediul serviciilor de curierat sau a angajatilor nostrii, astfel:

  • In Bucuresti - 15 Lei
  • In alte localitati - 20 Lei

Preturile includ Tva si Taxa de ramburs. Pentru colete cu valoare mai mare de 200 lei transportul este gratuit.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizicein ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal precum si libera circulatie a acestor date,  SC Athivoli Top SRL se obliga  sa administreze datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra in scopurile specificate si in conditii de siguranta. Prin date cu caracter special ne referim la nume, adresa, numar de telefon, adresa de posta electronica, date de identificare fiscal, IP oferite de dumneavoastra atunci cand efectuati o comanda. Prin furnizarea acestor date  va dati consimtamantul ca acestea sa intre in baza de date a societatii SC Athivoli Top SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta pentru informarea clientului privind situatia contului sau a comenzilor, transmiterea de oferte, promotii, efectuarea de statistici interne,  fara alte obligatii din partea SC Athivoli Top SRL.

Tertii care au acces la datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra sunt: companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing pentru a se putea incasa de catre procesatorii de plati valoarea comenziilor si de a se livra produsele comandate  de dumneavoastra.

SC Athivoli Top SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere si va asigura ca nu vor fi transferate in strainatate. SC Athivoli Top SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, pe durata existenta a societatii.

Conform Regulamentul (UE) 2016/679 beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si obligatia de notificare privind rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal sau restrictionarea prelucrarii. Adresa la care puteti trimite cu o cerere scrisa, datata, semnata este: Bvd. 1 Decembrie 1918 Nr. 29C, Bucuresti, e-mail:info@athivoli.ro sau la numarul de telefon: 0768.145.648.

 

Demo Options

pattern 28
pattern 29
pattern 30
pattern 31
pattern 32
pattern 33
pattern 34
pattern 35
pattern 36
pattern 37
pattern 38
pattern 39
pattern 40
pattern 41
pattern 42
pattern 43
pattern 44
pattern 45

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout